Short Talks Long Drinks #1

Short Talks Long Drinks #1
September 4, 2015 OMI

Rotterdam staat bovenaan in de internationale lijsten als architectuurbestemming. Nu zijn er twee nieuwe mogelijkheden voor toeristen en bewoners om de Rotterdamse architectuur te ontdekken. nai010 uitgevers presenteert de 100 beste gebouwen met de architectuurgids Rotterdam Architectuur Stad. OMI’s gloednieuwe Architecture Maps Rotterdam verkent de Rotterdamse architectuur en stedenbouw met kaarten en routes.

Vrijdag 11 september vanaf 17:30 onderwerpen de samenstellers van de architectuurgids, Piet Vollaard and Paul Groenendijk, de architectuurkaart aan een kritische analyse. Vice versa bespreken de makers van de architectuurkaart, samensteller Pieter Kuster en ontwerper Pieter Vos, de architectuurgids. Het gesprek wordt afgewisseld met vrolijke filmpjes, met scherpe observaties over de stad.